Lollands_Bank_Logo.jpg

Lollands Bank er landsdelens lokale pengeinstitut med sans og forståelse for befolkningen og virksomhederne.

Det er en tillidssag at vælge bankforbindelse og vi lægger vægt på nærhed, bekvemmelighed, professionel og troværdig sparing omkring netop din eller din virksomheds økonomi.

Vores markedsområde er Sydsjælland, Lolland og Falster. Lollands Bank tilbyder realkreditlån i samarbejde med Totalkredit og forsikringer i samarbejde med Privatsikring. Derudover har banken samarbejde med DLR-Kredit, BankInvest, SparInvest og ValueInvest.Skoda_Logo.jpg
 

Skoda er et stærkt brand og idag en del af Volkswagen koncernen. 

Skoda har et bredt bilprogram i såvel mini-, mellem- og SUV segmentet.

Kig ind til din nye lokale Skoda forhandler hos Autohuset i Nykøbing F. og find den model der matcher dit behov.Falster_Rundt_Guldborgsund.png   

Guldborgsund Kommune er et grønt og attraktivt sted at bo og leve, samtidig med at vi er centralt placeret. Vi har motorvej og margueritrute, vandveje og sundrute, så vi kan hurtigt komme både langt ud i Europa og dybt ind i naturen.

Indsatsområderne i Guldborgsund Kommune er: Bosætning, Erhverv, Turisme, Kultur, Sundhed, Uddannelse og Infrastruktur. På den måde sikrer vi en bæredygtig udvikling i kommunen og gør forskelle til en styrke og en kvalitet.

 
 
TH Østergaard_Logo.png   

TH Østergaard - Bosch Car Service Nykøbing F. er et moderne  autoværksted, beliggende i Nykøbing F. Værkstedet servicerer alle bilmærker uden at gå på kompromis med kvalitet og med opretholdelsen af fabriksgarantien.

TH Østergaard har derudover  landsdelens største udvalg af trailere og forhandler bl.a. trailere fra Brenderup.

 
 
 FR_golf_and_fun_logo.jpg

Danmarks største golfpark med sjov for hele familien. 

 Aarslew Jensen_Logo.png 

 

Aarslew Jensen er landsdelens XL-Byggemarked med tilhørende Proffshop. Aarslew Jensen servicere både erhvervs- og privatkunder og altid med en garanti for et højt serviceniveau og rådgivning. Desuden har Aarslew Jensen seperat udstilling af gulvbelægning, fliser mm. i Flisehuset samt udstilling og rådgivning indenfor brændeovne i Pejsehuset.

Besøg Aarslew Jensen på Gåbensevej 44 i Nykøbing F.

 


 

 

   
FalsterRundt_Hotel_Falster_logo.jpg  FalsterRundt.DK_Nykøbing_Brandmuseum.png
   


Lollands_Bank_Logo                       Guldborgsund_Logo