Lollands_Bank_Logo.jpg

Lollands Bank er landsdelens lokale pengeinstitut med sans og forståelse for befolkningen og virksomhederne.

Det er en tillidssag at vælge bankforbindelse og vi lægger vægt på nærhed, bekvemmelighed, professionel og troværdig sparing omkring netop din eller din virksomheds økonomi.

Vores markedsområde er Sydsjælland, Lolland og Falster. Lollands Bank tilbyder realkreditlån i samarbejde med Totalkredit og forsikringer i samarbejde med Privatsikring. Derudover har banken samarbejde med DLR-Kredit, BankInvest, SparInvest og ValueInvest.VW_Logo.png 

Volkswagen er et ærketysk mærke – grundlagt i 1936 – med hovedkontor i nordtyske Wolfsbrug.

Et bredt bilprogram af såvel mini-, mellem-klasse- og større biler samt et bredt varevognssortiment har gjort Volkswagen til en af verdens største bilproducenter.

Med modeller som Golf, Passat og Beetle har Volkswagen for længst bevidst sit værd som producent af biler der matcher markedets behov, da disse modeller ligger i top 10 over de mest solgte biler nogensinde.

Kig ind til din lokale VW forhandler og find den model der matcher dit behov for transport i såvel privat samt arbejdsrelateret medfør.Falster_Rundt_Guldborgsund.png   

Guldborgsund Kommune er et grønt og attraktivt sted at bo og leve, samtidig med at vi er centralt placeret. Vi har motorvej og margueritrute, vandveje og sundrute, så vi kan hurtigt komme både langt ud i Europa og dybt ind i naturen.

Indsatsområderne i Guldborgsund Kommune er: Bosætning, Erhverv, Turisme, Kultur, Sundhed, Uddannelse og Infrastruktur. På den måde sikrer vi en bæredygtig udvikling i kommunen og gør forskelle til en styrke og en kvalitet.

 
 
TH_+ÿstergaard_Corporate_CMYK.jpg   

TH Østergaard er et moderne AutoPartner kædeværksted, beliggende i Nykøbing F., som servicerer alle bilmærker uden at gå på kompromis med opretholdelsen af fabriksgarantien.

Er du interesseret i andre køretøjer, så er det også hos TH Østergaard, at du finder disse. TH Østergaard forhandler og har udstilling af motorcykler, scootere, el-scootere og Ape (kørekortsfri bil).

TH Østergaard er desuden landsdelens forhandler af Brenderup trailere og tilbehør hertil.

 
 
 DroneStoreDk_Logo.png

 

DroneStore.DK er hele Danmarks professionelle leverandør af droner, reservedele og tilbehør hertil.

Mød nye drone-interesserede og deltag i events rundt omkring i landet.

Sign-up på www.dronestore.dk.    
   
 
 

 

 


 

 

  FR_golf_and_fun_logo.jpg
FalsterRundt_Hotel_Falster_logo.jpg  FalsterRundt.DK_Nykøbing_Brandmuseum.png
   


Lollands_Bank_Logo                       Guldborgsund_Logo